De grootste gids naar frituur aan huis

Smulweb is uitgeroepen tot allerbeste en populairste Site over dit Jaar 2017 in de categorie Culinair! Ons grotere waardering vervolgens dit winnen aangaande die prijzen kan zijn er ook niet.… Lees nader »

Wij aankomen betreffende eén over onze frietwagen op uw locatie. De frietwagens hebben een nette look en gespecialiseerde frituurovens, waardoor ook omvangrijke partijen geen enkel probleem bestaan!

Middels onze makkelijke webshop kunt snel en discreet ons offerte aanvragen. Ofwel direct een inschrijving posten. Indien er vragen bestaan of onduidelijkheden.

Ellis Gourmet Burger wil graag dat een ieder een mogelijkheid bezit teneinde ons plekje te ontdekken. Of lieden nu spontaan langskomen ofwel betreffende anderen samenkomen teneinde voor ons te gaan bikken, we willen met genoegen het een ieder zichzelf welkom voelt. 

Want zeg nu zelf, iemand die houdt er niet betreffende friet en ons hete snack? De frietwagen komt totaal op locatie tot wil. Dit mag voor je in de achtertuin zijn, op een oprit, op ons feestlocatie of ergens in een park. Niks kan zijn te gek en daar kan altijd meegedacht worden. Dagelijks in een week kun je een frietwagen met huis huren.

Mijn benaming kan zijn Ricardo een nooijer. Ik ben trots eigenaar betreffende ons visfoodtruck waarmee je events afga en daarenboven twee vaste plaatsen op vrijdag & zaterdag in Vlissingen heb. We zijn te vinden op FACEBOOK a

Juiste huren betreffende ons frietmobiel zitten uiteraard kosten aaneengehecht. Ieder beurs bestaan deze onkosten verschillend. Daarnaast bestaan de onkosten tevens gebaseerd op wat een wensen zijn van je. Verlangen is jij dit simpel behouden? Denk daarbij met enig friet en veel meerdere snacks, dan betaal jouw de basisprijs.

Heb je binnenkort ons aanleiding een feestje en verlangen is je het bikken vanwege de gasten verzorgen? Dan is een frietmobiel huren de perfecte uitkomst. Dit huren betreffende een frietmobiel is juiste mogelijkheid om je gasten te voorzien van een maaltijd.

Dan raakt u voor Romy’s Frietmobiel aan het juiste adres. Eenvoudig en Betaalbaar, een frietwagen boeken kan u dan ook zoveel onkosten ingeval u dan ook alleen wilt. U kiest ons menu hetgeen u zelf wilt. Frietkraam boeken Hellevoetsluis, doe jouw bij Romy’s Frietmobiel.

Een rest met een ingrediënten die je op je burger doet, zijn allicht een kwestie betreffende smaak, maar met deze ingrediënten wordt jouw hamburger gegarandeerd ons succes.

Ook beschikken over we heel veel online puzzel spelletjes bijvoorbeeld Mahjong, Zuma en Sudoku. Ofwel speel jouw liever vriendenspelletjes waarbij jouw online mag spelen tegen overige spelers? Daag je maten en vriendinnen uit betreffende ons spelletje bubble shooter, bingo ofwel patience. Wij voegen elke week nieuwe spelletjes toe. Voordeligste games teneinde te spelen vind je op Spelletjes.nl!

Onze aantrekkelijke prijzen zijn incluis een benodigde middelen, de medewerkers en de frietwagen met huis. Kan zijn een locatie minder vervolgens twintig kilometer betreffende Eindhoven? Dan hoeft u verder alsnog weleens geen reiskosten te betalen.

In het geval zorgen wij ervoor dat een bestemd festival een prijsopgave op maat tot je toe stuurt. Deze prijsopgave zal jouw binnen heerlijke tijd onthalen. Belangrijk om te begrijpen is het de prijsopgave voor meer info niets en geheel vrijblijvend kan zijn; je wordt nergens toe verplicht.

Capri pizza kan pizza's en creme's onderhouden op iedere locatie binnen en behalve, betreffende onze houtgestookte oven bakken wij een allerlekkerste pizza's. Een zalig fris salade buffet behalve de pizza en pasta kan zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *